Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst

18 februari 2020, 18:00 t/m 21:00

Netwerkbijeenkomst van The Midfield.

De presentatie ging over een nog lopend proces. Hierover kan geen informatie worden gedeeld.

In het algemeen zijn wel enkele lessen geleerd.

Commissarissen/toezichthouders mogen zich niet door persoonlijke belangen of angsten laten leiden. Een check voor benoeming op de risico’s hierop is nodig.

De wetgeving regelt wel de lengte van termijnen van bestuurders, maar stelt geen maximum aan het aantal termijnen. De ervaring leert dat er een grens zit aan de houdbaarheid van bestuurders.

In het tweede deel van de bijeenkomst wisselen de aanwezigen van gedachten over de toekomst van The Midfield. Sterk gedeeld blijkt de wens om het netwerk voort te zetten. De fysieke ontmoetingen zijn van belang voor het kennen van elkaar, het delen van ervaringen en het uitwisselen over verbetering van de rol van de toezichthouder op grond van de opgedane ervaringen. Er worden diverse voorstellen gedaan voor de vormgeving in het vervolg. Hiermee wordt een plan opgesteld.

De overige geplande bijeenkomsten van het netwerk in het voorjaar van 2020 vervallen. De leden van het netwerk krijgen bericht over de concrete vorm waarin het netwerk zal worden voortgezet.

Gegevens

Datum:
18 februari 2020
Tijd:
18:00 t/m 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

The Midfield
Site:
https://themidfield.nl